App laten maken kosten

Benieuwd naar de kosten van het laten ontwikkelen van een app? Bij Koohd begrijpen we dat dit een van de eerste vragen is die bij je opkomt. Laten we eens kijken naar de factoren die de prijs van app ontwikkeling beïnvloeden en hoe je zowel kosten kunt besparen als kwaliteit kunt waarborgen.

cases@1.5x 100

Wil je de kosten van jouw app berekenen?

Wat kost een app laten ontwikkelen?

De kosten van een app ontwikkelen variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Deze omvatten onder andere de complexiteit van de app, het gewenste ontwerp en de functies en koppelingen met andere systemen. We gaan graag met je in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van je app-idee en een nauwkeurige prijsinschatting te maken.

Goedkoper een app laten maken

​Een app hoeft niet duur te zijn om effectief te zijn. Bij Koohd zijn we experts in het vinden van de juiste balans tussen kwaliteit en kosten. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en tegelijkertijd aan je verwachtingen voldoen. Voorbeelden van op maat gemaakte oplossingen zijn: een urenregistratie app, een werkbon app, een voorraadbeheer app en een klantportaal.

Waarom kan Koohd goedkoper apps maken?

Het bouwen van een app van hoge kwaliteit vereist tijd, expertise en nauwkeurigheid. En code. Tenminste, voor traditionele app ontwikkelaars. Koohd maakt echter gebruik van no-code technologie, waarbij de benodigde ontwikkeltijd 50% lager ligt en een app 50% goedkoper kan worden gemaakt. Je doet dus een lagere investering voor dezelfde hoogwaardige kwaliteit, doordat we slimme technologie gebruiken. Zo maken wij maatwerk apps toegankelijk voor de mkb’er die zijn werk wat makkelijker wil maken en zijn investering snel wil terugverdienen.  

App laten maken én besparen

Doordat de ontwikkeling van no-code apps veel sneller gaat dan traditionele app ontwikkeling, zijn er geen maanden (of jaren) van testen en ontwikkeling nodig.  Doordat jouw app eerder klaar is voor gebruik, kan je dus ook sneller beginnen met het terugverdienen van jouw investering. Benieuwd hoe de ontwikkeling van een no-code app in zijn werk gaat? Neem eens een kijkje op onze proces pagina.

oplossingen@1.5x 100

Wat is no-code en waarom heb ik het nodig?

Minder onderhoud, meer innovatie

​Naast lagere ontwikkelkosten hebben no-code apps ook minder onderhoud nodig dan traditionele apps. Doordat ze geen complexe codebases hebben, zijn ze eenvoudiger te onderhouden en kunnen nieuwe wensen makkelijker en sneller bijgebouwd worden. In een wereld waar technologie zich in hoog tempo ontwikkelt, wil je dat jouw bedrijf zich ook snel kan aanpassen. Daarvoor heb je software nodig die flexibel is en snel aan een nieuwe situatie aangepast kan worden.

​Doordat het onderhoud minder tijd in beslag neemt, blijven er tijd en middelen over om in innovatie te investeren. Zo behoud jij je voorsprong op de concurrentie.

App laten ontwikkelen bij Koohd

Koohd is jouw betrouwbare partner voor app ontwikkeling. We combineren deskundigheid met kostenefficiëntie om apps te maken die voldoen aan de hoogste normen zonder dat je de bank hoeft te breken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw app-idee tot leven kunnen brengen tegen betaalbare tarieven. Binnen 4 weken is er al een minimum viable product beschikbaar.