App laten maken kosten

Benieuwd naar de kosten van het laten ontwikkelen van een app? Bij Koohd begrijpen we dat dit een van de eerste vragen is die bij je opkomt. Laten we eens kijken naar de factoren die de prijs van app ontwikkeling beïnvloeden en hoe je zowel kosten kunt besparen als kwaliteit kunt waarborgen.

cases@1.5x 100

Wil je de kosten van jouw app berekenen?

Wat kost een app laten ontwikkelen?

De kosten van een app ontwikkelen variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Deze omvatten onder andere de complexiteit van de app, het gewenste ontwerp en de functies en koppelingen met andere systemen. We gaan graag met je in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van je app-idee en een nauwkeurige prijsinschatting te maken.

Goedkoper een app laten maken

​Een app hoeft niet duur te zijn om effectief te zijn. Bij Koohd zijn we experts in het vinden van de juiste balans tussen kwaliteit en kosten. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en tegelijkertijd aan je verwachtingen voldoen. Voorbeelden van op maat gemaakte oplossingen zijn: een urenregistratie app, een werkbon app, een voorraadbeheer app en een klantportaal.

Waarom kan Koohd goedkoper apps maken?

Het bouwen van een app van hoge kwaliteit vereist tijd, expertise en nauwkeurigheid. En code. Tenminste, voor traditionele app ontwikkelaars. Koohd maakt echter gebruik van no-code technologie, waarbij de benodigde ontwikkeltijd 50% lager ligt en een app 50% goedkoper kan worden gemaakt. Je doet dus een lagere investering voor dezelfde hoogwaardige kwaliteit, doordat we slimme technologie gebruiken. Zo maken wij maatwerk apps toegankelijk voor de mkb’er die zijn werk wat makkelijker wil maken en zijn investering snel wil terugverdienen.  

App laten maken én besparen

Doordat de ontwikkeling van no-code apps veel sneller gaat dan traditionele app ontwikkeling, zijn er geen maanden (of jaren) van testen en ontwikkeling nodig.  Doordat jouw app eerder klaar is voor gebruik, kan je dus ook sneller beginnen met het terugverdienen van jouw investering. Benieuwd hoe de ontwikkeling van een no-code app in zijn werk gaat? Neem eens een kijkje op onze proces pagina.

oplossingen@1.5x 100

Wat is no-code en waarom heb ik het nodig?

Minder onderhoud, meer innovatie

​Naast lagere ontwikkelkosten hebben no-code apps ook minder onderhoud nodig dan traditionele apps. Doordat ze geen complexe codebases hebben, zijn ze eenvoudiger te onderhouden en kunnen nieuwe wensen makkelijker en sneller bijgebouwd worden. In een wereld waar technologie zich in hoog tempo ontwikkelt, wil je dat jouw bedrijf zich ook snel kan aanpassen. Daarvoor heb je software nodig die flexibel is en snel aan een nieuwe situatie aangepast kan worden.

​Doordat het onderhoud minder tijd in beslag neemt, blijven er tijd en middelen over om in innovatie te investeren. Zo behoud jij je voorsprong op de concurrentie.

App laten ontwikkelen bij Koohd

Koohd is jouw betrouwbare partner voor app ontwikkeling. We combineren deskundigheid met kostenefficiëntie om apps te maken die voldoen aan de hoogste normen zonder dat je de bank hoeft te breken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw app-idee tot leven kunnen brengen tegen betaalbare tarieven. Binnen 4 weken is er al een minimum viable product beschikbaar.

Wat voor soort app ontwikkelt Koohd?

Wij zijn een app ontwikkelaar, maar ontwikkelen niet elke soort maatwerk app. Wij richten ons bij de app ontwikkeling op PWA, ook wel Progressive Web App genoemd. Koohd is gespecialiseerd in een app ontwikkelen die intern en extern kan worden ingezet. Dit houdt in dat een bedrijf de app met geavanceerde functionaliteiten intern kan gebruiken, maar ook extern bijvoorbeeld voor klanten.

Een andere term die je waarschijnlijk vaak voorbij hoort komen is native app. Een native app is de app die iedereen kent. Deze download je in de app stores en afhankelijk van jouw telefoon download je dus een android app of een iphone app.

Wat Koohd ontwikkelt, is dus geen native app maar progressive web app. Deze app combineert eigenschappen van web apps en native apps. Je hoeft een progressive web app niet te downloaden. Het lijk niet echt op een app zelf, maar meer op een website. Een web app is automatisch altijd up to date en je kunt eenvoudig aanpassingen doorvoeren.

Onze apps zijn dus een combinatie van web apps en native apps, maar het belangrijkste is dat het een maatwerk app is. Op basis van de specifieke wensen van jouw bedrijf bouwen wij een succesvolle app met nieuwe functies, op maat gemaakt.