Plan de c(h)ampagne

Na 5 stappen kunnen we proosten

Stap 1

Concept

Wil jij een app laten bouwen? Alles begint met een idee. We zitten met jou om tafel om dit idee te bespreken en om te zetten naar een concreet concept. We willen niet alleen weten wat voor app je wilt bouwen, maar ook waarom. Samen identificeren we het probleem dat je wilt oplossen en verwerken we de perfecte oplossing in het concept. Het draait om begrijpen en begrepen worden – jouw visie en onze expertise vormen de basis voor wat komen gaat.

app laten bouwen
applicatie bouwen

Stap 2

Roadmap

​Met het concept helder voor ogen, creëren we een roadmap. We bepalen wat essentieel is voor een eerste werkende oplossing en wat later kan worden toegevoegd bij het bouwen van de app. Prioriteiten bepalen we met één belangrijke focus: toegevoegde waarde voor jou als gebruiker. We omarmen een agile aanpak om snel te kunnen schakelen en te leren van de praktijk.

Stap 3

Eerste werkende product

​Vaak kunnen we al binnen 6 weken een eerste werkend product lanceren. Dit is een zogenaamde MVP (Minimum Viable Product) waarmee je al kunt testen en werken, en die meteen toegevoegde waarde biedt. Zo krijg je snel inzicht in de functionaliteit en kunnen we samen ontdekken hoe we de app verder kunnen verfijnen.

webapp laten bouwen
app ontwikkelen

Stap 4

Sprint(s) naar de finish 

​We gaan verder in sprints van 1 tot 3 weken. Het is een constante cyclus van bouwen, testen, herzien en opnieuw lanceren. Deze korte cycli zorgen ervoor dat we flexibel kunnen inspelen op veranderingen en nieuwe inzichten. Dit proces helpt ons om jouw app steeds beter te maken.

app ontwikkeling

En dan…

Stap 5

Champagne!

​En dan is het zover: de lancering van de app! Een mooi moment waarop jouw idee tot leven komt en de complete app beschikbaar wordt voor alle gebruikers. Het is een mijlpaal die we samen vieren, want jouw succes is ons succes.

Onderhoud & Support

Maar daar houdt het niet op. We willen blijven bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Betrouwbaarheid is key, dus we zorgen voor het nodige onderhoud en bieden doorlopende support. We staan klaar om je verder te helpen en jouw werk nog makkelijker te maken.