Voorraadbeheer2024-05-01T14:45:22+00:00

Nooit meer misgrijpen met een voorraadbeheer app op maat

Met op maat gemaakte voorraadbeheer software heb je altijd inzicht in je voorraden. Het helpt je om te weten wat er beschikbaar is, te anticiperen op de vraag en uiteindelijk de klanttevredenheid te verhogen. Zorg dat jij en je team niet meer misgrijpen en digitaliseer het voorraadbeheer met een voorraadbeheer app.

voorraadbeheer software

Altijd
up-to-date
voorraadbeheer

De voordelen van voorraadbeheer app

​Met real-time toegang tot actuele voorraadinformatie kun je direct reageren op veranderingen. Van de Supply Chain Planner tot aan de magazijnbeheerder, iedereen heeft de laatste informatie over voorraadstanden beschikbaar. Jij bepaalt wie toegang heeft tot de voorraadgegevens en kunt zelfs automatisch bestellingen laten aanmaken zodat de voorraad op tijd wordt aangevuld. Geen stapels met gegevens op papier die al verouderd zijn als de inkt nog nat is, maar altijd de laatste informatie beschikbaar. Benieuwd hoe Koohd jouw werk makkelijker kan maken met een online voorraadbeheer systeem? Neem eens een kijkje op onze proces pagina en zie hoe we dit aanpakken.

Voorraadbeheer software geïntegreerd in jouw proces

​Standaard ERP-software kan overweldigend zijn met functies die je niet nodig hebt. Met op maat gemaakte voorraadbeheer software voorkom je dit. Je creëert een naadloze integratie met je huidige processen en houdt de focus op wat echt belangrijk is: nauwkeurig en efficiënt voorraadbeheer. De beste voorraadbeheer software sluit aan op jouw processen, en niet andersom.

magazijn2

Vooraadbeheer app vs Excel

​Excel is de grootste vriend van veel kantoormedewerkers en boekhouders, maar is niet geschikt voor het beheren van jouw magazijn en voorraad. Één verkeerde invoer kan een Spreadsheet corrupt maken en de oplossingen in Excel zijn maar beperkt schaalbaar. Iedereen die Excel wel eens op een tablet of smartphone heeft geprobeerd te gebruiken, weet dat dit ook geen optie is.

De voordelen van voorraadbeheer software

Het is tijd om de voordelen van voorraadbeheer software te benutten en je voorraadcontrole naar een hoger niveau te tillen, door middel van automatisering en beschikbaarheid op mobiel en tablet. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig een product scannen of van een ander artikel een barcode scannen of gelijktijdig orderpicken. Voorraadbeheer is schaalbaar, kleine bedrijven kunnen het goed gebruiken, maar voor grote bedrijven kan het eenvoudig worden opgeschaald. Bekijk hieronder welke voordelen digitaal voorraadbeheer biedt ten opzichte van voorraadbeheer in Excel.

Swipe de tabel naar rechts

​Voorraadbeheer app Excel
Gebruiksvriendelijkheid ​Gebruiksvriendelijk doordat de lay-out kan worden aangepast aan de mensen die ermee gaan werken. ​Vereist vaak geavanceerde Excel-vaardigheden.
​Real-time informatie ​Real-time toegang tot actuele voorraadinformatie, doordat je online (via mobiel en tablet) wijzigingen verwerkt. ​Handmatig bijwerken en niet altijd real-time.
Automatisering ​Kan automatische meldingen en bestellingen instellen bij lage voorraadniveaus. Geen automatisering, handmatige processen worden in stand gehouden.
​Toegankelijk met mobiel en tablet ​Werkt optimaal op mobiel en tablet door speciaal ontwerp voor deze apparaten. ​Werkt niet goed op mobiel en tablet, vereist veel nauwkeurigheid en kennis van Excel.
​Maatwerk mogelijkheden ​Kan worden aangepast aan specifieke bedrijfsbehoeften. Zo kan je een barcode of QR scanner toevoegen om je artikelen te scannen. ​Beperkte maatwerkopties en flexibiliteit. Geen mogelijkheid tot technische innovaties die het werk makkelijker maken.
​Data-integratie ​Kan integreren met andere bedrijfssystemen voor naadloze gegevensuitwisseling. ​Beperkte integratie met andere systemen, wat zorgt voor dubbel werk.
Fouten verminderen ​Kan de nauwkeurigheid verhogen en fouten minimaliseren door automatische controle van gegevens en invoeren. ​Meer kans op fouten en handmatige gegevensinvoer.
Schaalbaarheid ​Kan eenvoudig worden opgeschaald naarmate het bedrijf groeit. ​Beperkte schaalbaarheid voor groeiende bedrijven. Zal steeds handmatig moeten worden bijgewerkt.
software voorraadbeheer

Kosten besparen, efficiënter werken en kwaliteit verhogen door slimmer te werken.

Een voorraadbeheer app laten maken door Koohd

​Als je ervoor kiest om je voorraadbeheer software door Koohd te laten maken, kies je voor een partner die begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van maatwerk apps, speciaal afgestemd op de behoeften van mkb-bedrijven. Ons proces begint altijd met een diepgaand begrip van jouw bedrijfsprocessen en vereisten. Vervolgens bouwen we de basis voorraadbeheer app om zodat deze naadloos aansluit op jouw processen en bedrijfsdoelstellingen. Met onze no-code aanpak versnellen we de ontwikkeling en houden we de kosten laag. Zo kun je profiteren van een efficiënte voorraadbeheer oplossing die jouw werk makkelijker maakt.

Waarom kiezen voor een voorraadbeheer app van Koohd?2023-10-05T07:21:02+00:00

​Bij Koohd geloven we in efficiëntie en gemak, ongeacht de branche waarin je werkt. Zo hebben we al meerdere voorraadbeheer apps ontwikkeld, op maat gemaakt en volledig afgestemd op het proces van de gebruiker. Door onze bedrijfskundige achtergrond weten we wat belangrijk is voor bedrijven. Die kennis gebruiken we om apps gebruiksvriendelijk te maken en maatwerk te leveren dat resultaten behaalt voor jouw bedrijf. Jij hebt een business case en wij richten ons alleen op toegevoegde waarde, zonder fratsen.

Hoe lang duurt het om een voorraadbeheer app te bouwen?2023-10-05T07:20:36+00:00

​Doordat we al een basis voorraadbeheer app hebben waarin de belangrijkste functionaliteiten al zijn ondergebracht, kunnen we vaak al binnen enkele weken aan de slag. Afhankelijk van de functionaliteiten die bijgebouwd moeten worden om de app op jullie processen te laten aansluiten, komt hier nog ontwikkeltijd bij. Vaak kunnen we in 6 weken het eerste werkende product gaan gebruiken, om zo snel mogelijk feedback te verzamelen en verwerken.

​Wat kost een voorraadbeheer app?2023-10-05T07:21:21+00:00

​Om de kosten voor een voorraadbeheer app te kunnen bepalen, moeten we eerst weten welke functionaliteiten er allemaal nodig zijn zodat de app naadloos aansluit op jouw processen. We hebben een basis voorraadbeheer app waar de belangrijkste functies al zijn ingebouwd, zodat je niet alles zelf hoeft te bedenken. Samen bepalen we welke functionaliteiten er verder nodig zijn om het voor jullie compleet te maken. Hoe meer functies en integraties met andere apps, hoe meer tijd het kost om de app te bouwen.

​In ieder geval zijn onze apps tot 50% goedkoper dan apps die op de traditionele manier gebouwd zijn. Doordat we no-code technologie gebruiken, maken we maatwerk applicaties 2x sneller en 2x goedkoper.

Ga naar de bovenkant