Een klantportaal op maat

​Klanten verwachten steeds meer van hun leveranciers. Zelf zijn we inmiddels ook gewend om bij elke online aankoop te kunnen zien wanneer we de bestelling hebben gedaan en wanneer deze bezorgd gaat worden. Informatie wordt steeds meer gedeeld met klanten via een online klantportaal. Door zelf een klantportaal op maat te laten bouwen, bied je jouw klanten een premium ervaring en kan je informatie makkelijk delen en verzamelen.

klantportaal op maat

Voor alle apparaten, van PC tot tablet en smartphone

Waarom een klantportaal op maat laten bouwen?

​Een online klantportaal is meer dan een toevoeging aan je website – het is een middel om klantrelaties te versterken. Deel jij regelmatig documenten met klanten of is er informatie die je met bepaalde klantgroepen wilt delen? Delen klanten veel informatie met jou, doen ze bijvoorbeeld meldingen van lekkages of schades via mail of telefoon? Met een klantportaal op maat zorg je ervoor dat informatie op een centrale plek verzameld en verwerkt wordt. Benieuwd hoe wij aan de slag gaan met het bouwen van jouw klantportaal? Lees er alles over op onze proces pagina.

Ontwikkel een klantportaal en geef je klant toegang tot jouw omgeving

​Een klantportaal op maat is geschikt voor alle apparaten, van PC tot tablet en smartphone. Het voordeel hiervan is dat je op elk moment toegang hebt tot de juiste informatie en op elk moment informatie kunt toevoegen aan het online klantportaal. In plaats van tientallen mailtjes en telefoontjes per dag, kan een klant eenvoudig een lekkage melden via het klantportaal. Op je smartphone maak je een melding aan en het toevoegen van een aantal foto’s is geen probleem.

klantportaal ontwikkelen

Kosten besparen, efficiënter werken en kwaliteit verhogen door slimmer te werken.

Structureer informatie met een klantportaal op maat

Binnengekomen meldingen kunnen automatisch naar de juiste persoon binnen jouw bedrijf gestuurd worden om verwerkt te worden. Een statusupdate is vervolgens met één druk op de knop te versturen. Jouw klant krijgt een notificatie en is op elk moment op de hoogte van de voortgang. Zo betrek je de gebruiker bij het hele proces binnen een beveiligde omgeving.

Klantportaal laten maken door Koohd

Koohd heeft klantportalen gemaakt voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches. We maken klantportalen die een uithangbord zijn voor jouw bedrijf en jouw klanten binding geven. Elke klant krijgt een gepersonaliseerde ervaring met een maatwerk klantenportaal. Kies voor een basis klantportaal en laat deze aanvullen met jouw specifieke eisen, waardoor je snel aan de slag kunt en toch een app krijgt die perfect aansluit op jouw geautomatiseerde processen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf voor een klantenportaal laten ontwikkelen? Geef ons een belletje, of laat je gegevens achter en we laten meteen van ons horen.