Werkbon2024-01-18T11:08:08+00:00

Werkbon app op maat

​Onze basis werkbon app vormt de basis voor jouw gepersonaliseerde oplossing. We passen de app aan zodat deze naadloos aansluit op jouw behoeftes en bedrijfsprocessen. Maak je al gebruik van een ERP pakket? Dan kunnen we de werkbon app hieraan koppelen zodat informatie automatisch op de juiste plek terechtkomt en jij tijd overhoudt voor belangrijkere zaken.

werkbon app

​Een werkbon app stroomlijnt het proces

Digitale werkbon voor de buitendienst

​Een werkbon app stroomlijnt het hele proces van werkbonnen. Je kunt opdrachten toewijzen, materialen bijhouden, handtekeningen vastleggen en rapporten genereren, allemaal binnen één geïntegreerde app. Geen gedoe meer met papieren bonnen of onoverzichtelijke spreadsheets – alles wordt netjes en gestructureerd vastgelegd in de app. Zo heb je als vakman altijd de informatie die je nodig hebt.

Werkbon app voor mobiel en tablet

​Onze digitale werkbon apps worden ontworpen met mobiliteit in gedachten. Je kunt de app eenvoudig op je telefoon of tablet gebruiken, wat betekent dat je werkbonnen direct ter plaatse kunt invullen en beheren. Dit zorgt voor een naadloze workflow en directe communicatie.

Een werkbon app die bij jou past

​Bij Koohd geloven we in efficiëntie en gemak, ongeacht de branche waarin je werkt. Zo hebben we al meerdere werkbon apps ontwikkeld, op maat gemaakt en volledig afgestemd op het proces van de gebruiker. Bespaar tijd, voorkom fouten en zorg dat informatie eenvoudig gedeeld kan worden tussen kantoor en buitendienst.

​Waarom moet ik kiezen voor Koohd?2024-03-12T09:35:59+00:00

Bij Koohd geloven we in efficiëntie en gemak, ongeacht de branche waarin je werkt. Zo hebben we al meerdere werkbon apps ontwikkeld, op maat gemaakt en volledig afgestemd op het proces van de gebruiker. Door onze bedrijfskundige achtergrond weten we wat belangrijk is voor bedrijven. Die kennis gebruiken we om apps gebruiksvriendelijk te maken en maatwerk te leveren dat resultaten behaalt voor jouw bedrijf. Jij hebt een business case en wij richten ons alleen op toegevoegde waarde, zonder fratsen. 

​Maatwerk vs standaard app2023-10-05T09:21:36+00:00

Het belangrijkste verschil tussen maatwerk en standaard apps is dat maatwerk apps specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van een bedrijf, terwijl standaard apps algemene functionaliteit bieden. Zo zijn standaard apps voor een brede doelgroep gemaakt die vaak tegen lagere kosten een abonnement kunnen afsluiten. Echter, er zijn over het algemeen geen of weinig mogelijkheden om de standaard app goed te laten aansluiten op jouw proces.

Maatwerk apps bevatten ook functies die nuttig zijn voor een brede groep, maar kunnen daarnaast helemaal aangepast of uitgebouwd worden zodat die perfect op jouw specifieke wensen aansluit. Zo kan je herhalende taken automatiseren en bespaar je tijd en geld. De investering is vaak hoger, maar wordt op lange termijn terugverdiend doordat je efficiënter kan werken en daardoor tijd bespaart.  

Hoe ziet het ontwikkelproces eruit?2023-10-05T09:21:04+00:00

Omdat wij al een basis werkbon app hebben waarin de belangrijkste functionaliteiten al zijn geborgd, hoeven we niet alles zelf te bedenken. Met deze voorsprong op zak, gaan we samen kijken hoe we de app perfect kunnen laten aansluiten op jouw processen. Zijn er andere systemen of apps waarmee we willen integreren? Dan bepalen we samen hoe dit moet werken en zorgen we ervoor dat er geen overlap komt in functionaliteiten. Als het einddoel haarscherp in beeld is, kunnen we beginnen met het (aan)bouwen van de app. Terwijl de extra functionaliteiten gemaakt worden, kan jij al met de basis app aan de slag om meteen te profiteren van de toegevoegde waarde. Aan het eind van het ontwikkelproces is het tijd voor champagne en wordt de complete applicatie gelanceerd. 

​Wat kost een werkbon app?2023-10-05T07:32:15+00:00

​De kosten van een werkbon app zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij Koohd hebben we een basis werkbon app ontwikkeld waar de belangrijkste functionaliteiten al zijn ingebouwd. Vanuit die basis kunnen we gaan kijken wat ervoor nodig is om de app naadloos op jouw processen en bestaande software te laten aansluiten. Hoe meer functies en integraties met andere apps, hoe meer tijd het kost om de app te bouwen. Omdat dit altijd maatwerk is, is geen app hetzelfde.

​Wat we in ieder geval kunnen zeggen, is dat we tot 50% goedkoper zijn dan traditionele app ontwikkelaars. Door gebruik te maken van no-code technologie, maken we maatwerk applicaties sneller en goedkoper.

​Wat doet een werkbon app?2023-10-05T07:31:48+00:00

​Een werkbon app wordt gebruikt door bedrijven om hun werkprocessen te digitaliseren. Met een werkbon app kunnen gebruikers werkbonnen digitaal aanmaken, toewijzen aan vakmannen, de voortgang volgen en materialen en uren registreren. Door een werkbon app te gebruiken, behoort de papieren rompslomp tot het verleden en bespaar je tijd en geld. Laat jouw werkbon app op maat maken zodat deze aansluit bij jouw processen en andere apps om zo veel mogelijk voordeel te behalen.

Ga naar de bovenkant