Maatwerk applicaties die doen wat jij wilt

​Als expert op het gebied van maatwerk applicatie ontwikkeling begrijpen wij de waarde van software die specifiek is afgestemd op jouw processen en doelstellingen. Of het nu gaat om het stroomlijnen van interne workflows, het optimaliseren van klantcontact of het besparen van kostbare productietijd, onze maatwerk apps bieden een innovatieve weg naar groei. Maak jouw werk makkelijker met een applicatie op maat!

maatwerk applicatie

Maak jouw werk makkelijker met een applicatie op maat

De kracht van maatwerk applicaties

​Een maatwerk app is als een op maat gemaakt pak: het past perfect en benadrukt jouw unieke stijl. In tegenstelling tot standaard apps die generieke oplossingen bieden, gaan onze maatwerk apps verder. We starten met een diepgaand begrip van jouw bedrijf, doelen en bijbehorende uitdagingen. Vervolgens ontwerpen en ontwikkelen we een applicatie die voldoet aan jouw wensen. Of het nu gaat om een interne tool voor betere data-analyse, een klantgerichte interface voor eenvoudige orderintake of een volledige bedrijfsoplossing, bijvoorbeeld een erp systeem voor de industriesector. Maatwerk is de sleutel tot succes.

Resultaten
Onze apps zijn ontworpen om tastbare resultaten te leveren, of het nu gaat om efficiëntieverbeteringen, kostenbesparingen of groei.
Flexibiliteit
Onze apps zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast naarmate je bedrijf groeit en verandert.
Innovatie
We gebruiken nieuwe technologie en creëren innovatieve oplossingen die je een voorsprong geven.
Maatwerk
We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Onze apps worden specifiek afgestemd op jouw bedrijfsprocessen en doelen in plaats van dat jij je moet aanpassen aan standaard software.

Waarom kiezen voor maatwerk

​Vroeger was maatwerk software vaak alleen voor grote bedrijven met diepe zakken. De kosten en complexiteit van ontwikkeling van op maat gemaakte software maakten het voor het MKB vaak onbereikbaar. Maar dankzij de opkomst van no-code ontwikkeling en progressive web apps kunnen nu ook kleine en middelgrote bedrijven profiteren van maatwerk software oplossingen zonder de hoge kosten en lange ontwikkeltijden. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

applicatie op maat

Kosten besparen, efficiënter werken en kwaliteit verhogen door slimmer te werken.

Een voorbeeld van op maat gemaakte software

Onze klant Tekno was veel tijd kwijt aan de administratieve verwerking van kwaliteitscontroles. Er was geen sprake van bestaande software met onnodige functies en de uitslagen van de kwaliteitscontroles werden verspreid via Excel, e-mail en andere kanalen. Het was zaak om software te ontwikkelen die perfect om het huidige proces heen was gebouwd. Doordat Koohd gebruik maakt van maatwerk software ontwikkeling, sluit de applicatie naadloos aan op de huidige processen. Geen standaard softwarepakket, maar een nieuwe applicatie, volledig op maat. De nieuwe op maat gemaakte app biedt een Software as a Service (SaaS) oplossing waarin het hele proces wordt gedigitaliseerd en die volledig aansluit op de wensen van Tekno. Wil je meer weten over deze case? Lees het in onze klantcase!

Een app voor de toekomst

​Wat vandaag een uitdaging is, kan morgen een kans worden. Onze maatwerk apps zijn ontworpen om mee te groeien met je bedrijf. We bouwen flexibiliteit in, zodat nieuwe functies en integraties naadloos kunnen worden toegevoegd. Of je nu je interne efficiëntie wilt verbeteren, je klanten een betere ervaring wilt bieden, administratieve taken wilt verminderen of je voorraadbeheer wilt digitaliseren, onze maatwerk apps zijn ontworpen om zich aan te passen aan jouw behoeften.

Klaar om de volgende stap te zetten met een maatwerk app die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe een applicatie op maat jouw bedrijf kan versterken