Koohd is hier om ingewikkeld werk makkelijker te maken

​Bij Koohd zijn we er volledig op gericht om bedrijven slimmer te laten werken. Met een kritische blik hebben we sinds 2018 heel wat bedrijven geholpen om hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Oorspronkelijk fungeerden we vooral als een soort “vertaler” tussen bedrijven en IT-leveranciers. Maar al snel ontwikkelden we ons tot app ontwikkelaar, waarbij we de brug slaan tussen visie en technologie. Ons doel is simpel: ingewikkeld werk gemakkelijker maken.

over 1

Maatwerk voor het MKB

​We hebben flink wat projecten gedaan met traditionele IT leveranciers en standaard software. Maar eerlijk gezegd? We zagen dat die vaak niet voldoen aan de behoeften van MKB’ers. En het idee van maatwerk? Dat was vaak prijzig. Totdat no-code in beeld kwam. Wij geloven dat maatwerk mogelijk moet zijn voor elk bedrijf.

Jouw bedrijf staat centraal

​Bij Koohd draait het om jouw bedrijf. We willen dat software zich aanpast aan jouw werkwijze, niet andersom. We hebben de kracht van no-code omarmd om maatwerk op een nieuwe manier mogelijk te maken. We zijn er klaar voor om jou te laten zien hoe technologie jouw bedrijf kan versterken, zonder gedoe.

koohd (de; m; meervoud: koohds)
Uitspraak: [koohd]

  1. Een speelse variant van het Engelse woord ‘code’, wat staat voor een gestandaardiseerde reeks vantekens of symbolen die gebruikt wordt om instructies te geven aan computers en software.
  2. Een term die de evolutie en modernisering van traditionele code symboliseert, met een knipoog naar de toekomst waarin innovatieve no-code technologieën het traditioneel schrijven van code voor een belangrijk deel overbodig maken.
  3. Een onderneming die zich richt op het toegankelijk maken van maatwerk applicaties voor het MKB.

Trots op onze opdrachtgevers

Wil jij jouw werk makkelijker, goedkoper of foutloos maken door middel van maatwerk software? Neem contact met ons op en we vertellen je hoe wij technologie voor jou laten werken.

Zij gingen je al voor: